Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

En què consisteix la Dieta Terapèutica del Genotip

T’agradaria re-programar els teus gens? Pot sonar estrany, però el nostre organisme té la capacitat per canviar i revertir qualsevol situació de malaltia o desequilibri.

La Dieta Terapèutica del Genotip es basa en la determinació del grup sanguini, mesures corporals, antecedents personals i familiars. Amb aquesta informació, podem diagnosticar un genotip i reconèixer quins són els aliments beneficiosos pel nostre organisme, que faran possible augmentar el volum dels nostres gens beneficiosos, aquells capaços de mantenir el nostre cos en equilibri i un pes adequat.

Per altre banda, comprendre quins aliments s’han d’evitar per silenciar tots aquests gens estalviadors, que ens fan pujar de pes i tenen informació de malalties, capaços d’interferir en el correcte funcionament del nostre cos. Després d’una setmana ja es poden observar els beneficis d’alimentar-se segons cada genotip personalitzat i després d’uns quatre mesos ja s’han re-programat els gens i podem gaudir d’un equilibri saludable.