Teràpies Manuals

Mans que t'acompanyen en el camí de la sanació.

Teràpies Manuals 2017-08-20T12:49:40+00:00

Clàssiques

La ciència pot explicar els efectes beneficiosos del massatge i es considera una teràpia més per a alleugerir determinades alteracions musculars i problemes articulars. Es complementa amb l’aplicació d’aromateràpia i de Flors de Bach, i d’aquesta manera el tractament a més de millorar la forma física aporta benestar i pau interior.

A Shen Girona oferim dues varietats de quiromassatge: Descontracturant si cal insisitir en alguna zona en concret on hi hagi més molèsties, o Relaxant en el cas que vulguis gaudir d’un massatge sencer.

Quiromassatge Descontracturant 50′: 45€
5 sessions: 200€
Quiromassatge Relaxant 50′: 40€
5 sessions: 175€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUT, BENESTAR EMOCIONAL i PER EMBARASSADES
La Teràpia Craneosacral és una tècnica manual suau i profunda, basada en el principi de l’existència d’una pulsació rítmica subtil que emergeix en els teixits i fluids del nucli del cos denominat Impuls Rítmic Cranial. Aquest impuls pot ser percebut com un moviment respiratori subtil en totes les estructures del sistema craneosacral (encèfal, meninges, medul•la espinal, líquid cefalorraquidi, ossos cranials, vèrtebres, pelvis i sacre) i es transmet també a tots el òrgans i teixits corporals. La potència i la qualitat en que es transmet aquest impuls a tot l’organisme determina l’estat de salut i la vitalitat.

Com és una teràpia corporal suau i segura, és apropiada per persones de totes les edats, des de nens, avis, durant l’embaràs o post part, després d’una operació, un accident o una malaltia crònica. Pot ajudar en al•lèrgies, ansietat, dolor articular, asma, bronquitis, depressió, estrés, hiperactivitat, insomni, lesions esportives, migranyes, neuràlgies, problemes digestius, sinusitis…

Sessió 50′: 40€
Pack 5 sessions: 175€

El Massatge Limfàtic consisteix en una sèrie de maniobres manuals molt suaus que es realitzen al llarg de tot el sistema limfàtic, una xarxa de vasos paral·lels a la circulació sanguínia. Aquest sistema és el que s’encarrega de l’eliminació de les toxines del cos i contribueix a formar i activar el sistema immunològic encarregat de les defenses de l’organisme.

L’objectiu d’aquest massatge és anar drenant la limfa per ajudar a la seva evacuació normal per l’organisme per tal d’eliminar les toxines i els líquids acumulats. Tot una experiència terapèutica eficaç i molt relaxant.

És especialment útil en casos de: Cel·lulitis, edemes per embaràs o postoperatoris, varius, cames cansades, artritis, hematomes, restrenyiment i tot el relacionat amb l’obesitat. També és recomanat per a tot tipus de persones i de qualsevol edat que pateixin dolors musculars, hipertensió, estrès, ansietat, cansament, depressió, obesitat, problemes digestius, insomni o que simplement necessiten eliminar toxines per depurar l’organisme ja que oxigena la pell, estimula la nutrició dels teixits i el seu equilibri energètic.

Sessió 50′: 40€

Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

Amb la reflexoteràpia s’estimulen repetidament els punts reflexes en els peus i es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en desequilibri tot indicant el pacient les zones que li fan més mal. Amb l’estímul del massatge s’activen els processos interns d’autocuració propis del cos, portant-nos a una situació de salut i benestar.

Millora la circulació sanguínea, afavoreix l’eliminació de toxines, relaxa i ajuda a reduir l’estrès. En cas d’alteracions psicosomàtiques, problemes d’adaptació, trastorns digestius d’origen nerviós (colon irritable…), en trastorns de columna, articulacions i sistema múscul-esquelètic, problemes digestius, circulatoris i limfàtics, desajusts hormonals i dolors en general.

Sessió 40′: 35€
Pack 5 sessions: 150€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUT, FERTILITAT, PER EMBARASSADES

La osteopatía es una disciplina tanto preventiva como curativa que actúa sobre las articulaciones, los músculos, las membranas, los sistemas digestivos y viscerales, la esfera craneal, los sistemas nerviosos y vasculares.
La práctica de la osteopatía se rige por 3 principios fundamentales:
· Tratamiento del cuerpo en su totalidad
· Interrelación entre la estructura y su función
· Capacidad del cuerpo para regularse a sí mismo

Es recomendado para tratar desequilibrios en los sistemas:

 • Osteo-articular: dolor de espalda, tortícolis, lumbago, esguinces, tendinitis
 • Nervioso: ciática, neuralgia
 • Digestivo: acidez gástrica, hinchazón abdominal, estreñimiento, diarrea
 • Ginecológica y urinaria: cistitis, trastornos menstruales, trastornos de la menopausia
 • Craneal y ORL: migrañas, dolor de cabeza, vértigo, tinnitus, rinitis y sinusitis crónicos
 • Comportamiento: estrés, trastornos del sueño, problemas de concentración
Sessió 60′: 50€

Osteopatia en els nadons:

Durant el part el crani del nadó està experimentant tensions màximes per les contraccions de la mare i l’estretor del passatge de la pelvis. Així, el crani es pot veure comprimit amb una impactació de les vèrtebres cervicals i toràciques superiors. El que causa una irritació dels nervis cranials a la base del crani.

Les conseqüències en els nadons poden ser torticoli congenials, trastorns digestius, trastorns del son, plors i crits inexplicables, i deformacions cranials. En els nens les conseqüències poden ser trastorns ORL repetitius, trastorns respiratoris com l’asma, problemes de conducta i dificultats d’aprenentatge. També és essencial comprovar la bona mobilitat de les diferents articulacions del nadó, de manera que cap bloqueig impedeix el seu creixement.

Osteopatia en l’embaràs:

L’osteòpata durant tot el període de l’embaràs podrà ajudar a reduir els símptomes d’una dona embarassada treballant en la mobilitat de les diferents articulacions de la pelvis, alleujant el mal d’esquena i ciàtica, sobre la motilitat de l’úter, sobre l’alliberament de la base del crani, la descongestió del si. A més la dona embarassada té un component fluid primordial i altament desenvolupat, d’aquí l’interès de tècniques biodinàmiques sobre els fluids per ajudar en la reorganització de tot el sistema circulatori. L’osteòpata amb el seu assessorament i tractament ajudarà a les dona embarassada a preparar-se pel part i la recuperació postpart.

Sessió 60′: 50€

«En cas de malaltia mireu primer la columna vertebral» (Hipòcrates, pare de la medicina moderna)

Quan patim fatiga, desànim o dolences físiques com ara ciàtica, lumbàlgia, dolor de ronyons, dolor d’esquena, dolor cervical, mal de cap, migranya, vertigen o fibromiàlgia, generalment és a causa d’un desequilibri de la columna vertebral.

Els nervis de tot el cos es connecten al cervell a través de la medul·la espinal. Quan es produeix un desviament de les vèrtebres -escoliosi, cifosi o lordosi-, el sistema nerviós deixa de funcionar correctament i produeix molèsties, dolor en qualsevol part del cos, malestar, desànim o fins i tot depressió.

La Teràpia Estructural consisteix a restablir l’equilibri de l’estructura del cos fent que, d’una banda el sistema nerviós torni a treballar sense interferències i que, de l’altra, desaparegui el dolor.

Aquesta teràpia no invasiva és compatible amb qualsevol tractament mèdic i farmacològic.

Preu: 35€

Preu pack 8 sessions: 240€

Exòtiques

La medicina Ayurveda considera que la pell es l’òrgan d’absorció més gran del nostre cos. En aquest massatge s’utilitzen olis calents amb propietats medicinals segons la tradició ayurveda per aconseguir la màxima absorció i estimular els punts marma (centres energètics) del nostre cos i equilibrar el flux d’energies. D’aquesta manera es potencia el procés de desintoxicació dels nostres òrgans i el sistema glandular, alhora que aconseguim una relaxació profunda.

Sessió 75′: 60€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

El Massatge San Bao és la combinació de tres tècniques – reflexologia, massatge abdominal i cranial-, amb la finalitat d’alleujar el cos i millorar la nostra comunicació amb l’entorn. Un cop aquesta comunicació es dona de forma fluida, les tensions es redueixen, per donar pas a l’alegria.

Cada part del tractament resulta ser profundament relaxant –ja que sense relaxació no és possible la sanació- i acaba per connectar la totalitat de la persona amb el seu entorn immediat, tant intern com extern. Aquesta comunicació té la capacitat d’allunyar l’estrés i portar perspectiva a la vida de les persones.

Sessió 60′: 50€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUTBENESTAR EMOCIONAL, i MASSATGES DEL MÓN

El Chi Nei Tsang (energia dels òrgans interns) es un massatge que proposa anar desintoxicant el cos per capes, aprofundint poc a poc en el nostre malestar, respectant els nostres temps, al mateix temps que ajudem al nostre organisme en les seves tasques de neteja i eliminació.

Una sessió de Chi Nei Tsang comença amb un massatge suau i molt superficial al voltant del melic i s’estén cap a la resta de l’abdomen. Utilitza diferents tècniques per anar aprofundint i per desbloquejar les tensions dels òrgans i altres teixits com pressions, respiracions, visualitzacions i sons.

Entre els seus beneficis podem considerar:

 • Alleujament de tensions tant físiques com emocionals
 • Presa de consciència dels nostres relleus interns i de les nostres tensions més profundes
 • Aprendre a observar la relació entre l’orgànic, l’energètic i l’emocional
 • Aprendre a respirar per alliberar tensions i desbloquejar el nostre diafragma

També va molt bé per harmonitzar el cos després d’un part perquè afavoreix que els òrgans abdominals tornin al seu lloc d’origen d’una forma òptima.

Sessió 50′: 40€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

És un massatge d’origen budista que combina dues tècniques: una passada molt suau per tot el cos i la meditació Nembutsu (recitació d’un mantra a veu baixa) de part del Terapeuta mentre aplica el massatge.
La intenció d’aquest massatge és alliberar les tensions profundes, tant físiques com mentals, permetent retornar al nostre estat natural de relaxació del qual sorgeix la nostra capacitat d’auto-sanació.

Sessió 60′: 45€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

És una eina de transformació personal basada en la reflexologia que es practica a les zones reflexes de la columna vertebral localitzades en els peus, les mans i al cap tot aplicant un suau massatge semblant a una carícia. Al ser aplicada aquesta tècnica s’alliberen els bloquejos energètics que es van produir en l’etapa prenatal, durant l’embaràs, el naixement i en el desenvolupament del part i que marquen les pautes emocionals subconscients que determinen la nostra manera d’estar, actuar i reaccionar.

A través d’aquesta teràpia, la força essencial de la vida de la persona allibera les energies que es trobaven bloquejades i s’afavoreix el procés de sanació de la ment, el cos i l’esperit.

Sessió: 40€
Aquest tractamente està inclòs en els circuits BENESTAR EMOCIONAL i PER EMBARASSADES

Una tècnica que combina diferents maniobres manuals a on s’utilitzen una varietat d’estímuls mitjançant moviments lents, ràpids, suaus juntament amb una lleugera tensió. També combina pressions profundes i d’altres de superficials. Aquestes pressions s’extreuen del shiatsu, tècnica manual japonesa.

Indicat per:

 • Efecte rejovenidor, reafirmant, antioxidant, lífting. Millora l’oxigenació.
 • Activa circulació sanguínia. Estimula canvi cel·lular de la pell.
 • Allibera tensió i energia bloquejada.
 • Relaxa I tonifica la musculatura facial.
 • Allibera tensió coll i trapezis.
 • Activa el flux limfàtic, afavoreix l’eliminació de toxines.
 • Estimula la producció de col·lagen i elastina.
 • Dóna lluminositat, brillantor, rostre seré i radiant.
Sessió 60′: 70€

El Shiatsu és una tècnica manual japonesa que esta enfocada a recuperar la capacitat de sanar que té el cos humà. Mitjançant pressions amb els dits polses i amb els palmells de les mans es realitza un massatge holístic combinat amb estiraments suaus i sostinguts. El shiatsu té una base d’estudi d’anatomia i una de medicina tradicional xinesa. Per aquest motiu se’l considera un massatge terapèutic, aconseguint relaxar el cos i activant la seva auto regeneració.

Indicat en:

 • Lumbàlgies
 • Cervicàlgies
 • Insomni
 • Estrès
 • Angoixa
 • Hipertensió
 • Trastorns hormonals
 • Digestius
 • Problemes menstruals
 • Dolors musculars
 • Contractures
 • Al·lèrgies
 • Alteracions emocionals
Sessió 60′: 55€

Per ocasions especials

El massatge  a quatre mans (M4M) és el més sorprenent i exclusiu dels massatges que t’ofereix Shen Girona. És un quiromassatge bàsicament relaxant on dues terapeutes treballen tot el cos adaptant-se a la constitució corporal de la persona i a l’estat emocional del moment. Es dur a terme en un ambient  agradable i relaxant on s’utilitzen olis essencials de gran qualitat per aconseguir major efecte terapèutic.

Aquest doble massatge sobre el cos del receptor proporciona una experiència sensorial única que ajuda a oblidar la tensió i proporciona una sensació total de benestar. Indicat per als que busquen una experiència única en benestar i relaxació.

La pràctica del M4M és indicada també en els mateixos casos en què es fa adient el quiromassatge amb la diferencia que en aquest cas els beneficis seran dobles. Per tant, és útil per: contractures musculars, mala circulació, congestió d’òrgans, teixits i músculs, cel·lulitis, acumulació de greix, tonificar musculatura…posar a to per a la pràctica de l’esport.

I por ser un regal ben especial!

Sessió 60′: 90€
Aquest tractament està inclòs en el circuit MASSATGES DEL MÓN

Comparteix amb algú especial les sensacions que et proporciona un bon massatge amb olis essencials, en un entorn íntim i acollidor.
I també pots gaudir del massatge Carícia per a dos Gold: Es tracta de compartir un Massatge Relaxant complert i una Reflexologia podal amb la teva parella.

Sessió 60′: 95€
Sessió GOLD 90′: 145€

Durant l’embaràs els canvis del cos són molt importants, i a vegades es poden donar dolors i molèsties que amb massatges es poden alleujar i així millorar la qualitat de vida de les dones gestants.

A Shen Girona hem adaptat les tècniques de massatge a aquest moment de la vida de les dones, per permetre que sigui una experiència altament gratificant, relaxant i terapèutica.

Sessió 50′: 45€
Aquest tractament està inclòs en el circuit PER EMBARASSADES

Per millorar l’estat d’ànim. Molt hidratant i afavoridora de la reducció de la cel·lulitis. Gaudiu de la sensualitat de la xocolata.

Sessió 60′: 60€
LLISTA COMPLETA DE PREUS

Posa’t en contacte amb nosaltres per concertar la teva cita

 

VULL DEMANAR CITA