Teràpies Naturals

Eines per el teu benestar físic, mental i emocional.

Teràpies Naturals 2017-08-20T12:59:07+00:00

Clàssiques

El tratactament amb acupuntura consisteix en insertar agulles estèrils i molt fines (0,2 milímetres de diámetre) en punts específics del cos. Aquests punts es distribueixen seguint meridians o canals que recorren el cos i els òrgans en una xarxa tan complexa com pot èsser el Sistema Nerviós, el Linfàtic o el Circulatori. Aquests meridians són els sistema principal que fa possible els altres tres, ja que per aquests meridians o canals flueix el Qi, és a dir, l’energia vital.

Fa milers d’anys que s’utilitzen herbes per la cura de malalties arreu del món. Un avantatge en la utilització de la Fitoteràpia és l’àmplia varietat de combinació d’herbes que ofereix, de tal manera que es pot crear un remei personalitzat i individual per a cada pacient. Per a determinats desequilibris també trobem l’opció de productes naturals preparats en forma de càpsules, per tal de facilitzar l’administració. L’èxit de la teràpia també consisteix en una constància personal en l’administració diària de la Fitoteràpia.

1ª consulta amb Diagnòstic i tractament: 60€
Sessions següents: 45€
5 sessions: 200€
10 sessions: 350€
Aquest tractament està inclòs en els circuits SALUT i FERTILITAT

Les Flors de Bach són una sèrie de 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gales, a Anglaterra. Les seves propietats curatives van ser descobertes pel metge galès Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.

Bach definia la malatia com un desequilibri emocional produida en el camp energètic de l’èsser viu. Si aquest desequilibri continua durant un cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic. Ell afirmava que la malaltia és una mena de consolidació d’una actitud mental i només és necessari tractar aquesta actitud per tal que la malaltia desaparegui.

Es recomana per qualsevol persona de qualsevol edat, desde nadons fins a ancians poden prendre Flors de Bach. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia. S’apliquen a pacients amb qualsevol tipus de problemes físics, psíquics o emocionals. Fins i tot es poden aplicar a plantes i a animals. És una teràpia reconeguda d’utilitat per la Organització Mundial de la Salut (OMS).

Consulta i tractament: 60€
Sessions següents: 40€

Com la mateixa paraula indica, la Naturopatia és el tractament de les malalties de forma natural, utlitzant les propietats de les plantes, de l’aigua, del fang, del sol, de l’alimentació, suplements, etc. i de tècnicas como la Iridiologia (avaluació i observació de l’iris) Dietètica i Nutrició Ortomolecular. A la consulta el terapeuta avalua el tipus de vida (emocions, alimentació, treball, exercici, oci, estat físic, i altres aspectes) del consultant i l’assessora per tal de fer aquells canvis que tindran un impacte favorable a la seva salut

Els tractaments són a base de fitoteràpia (plantes) canvis dietètics, suplements de minerals, oligoelements i vitamines, recomanacions de desintoxicació, consells d’exercici, i tot allò que pugui ajudar a la persona a aconseguir els seus objectius de benestar.

Consulta que consisteix en:
· Assessorament nutricional
· Recomanacions de Fitoteràpia
· Anàlisi de Terreny Dominant IOMET
· Diagnòstic per Iridiologia

1ª consulta amb diagnòstic i tractament: 60€
Sessions següents: 40€

Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

Avui dia hi ha una extensa llista de mètodes de Diagnòstic i Tècniques Naturals que, sumat a les recomanacions de tercers no vinculats a l’àrea de la salut, confonen i desorienten molt a les persones respecte a quines teràpies utilitzar, a causa que moltes vegades desconeixen els fonaments i beneficis d’aquests recursos alternatius.

La Infermeria Holística es centra en els aspectes holístics com a eix d’actuació, és a dir considera l’individu com un tot, integrat amb el seu cos, la seva ment i el seu esperit. Això la posiciona com una disciplina independent i l’acosta a una dimensió molt humana, de la qual es deriven els conceptes de cura integral i el concepte de l’ésser humà com un tot.

Els Professionals d’Infermeria Holística, donen cures globals i integrals a les persones i apliquen i complementen diferents disciplines i tècniques derivades de les Medicines no convencionals, és a dir Medicines bioenergètiques, Medicina Natural, Medicina Ortomolecular, Medicina Quàntica, etc.

En aquesta consulta expliquem i proposem les millors opcions terapèutiques en cada cas en particular tant en els mètodes de Diagnòstic com de Teràpies Holístiques i tractaments convencionals o alternatius.
Aquesta consulta inclou el SHEN BODY ANALYZER, que és un mètode de Diagnòstic de Biorresonància Quàntica, on s’obté centenars de dades del cos en qüestió de minuts sense extracció de sang ni proves invasives. Això permet fer una avaluació immediata i més exacta per així donar amb més certesa els suggeriments generals i específics en cada cas, especialment les recomanacions dietètiques, que són la base del tractament Natural.

1ª consulta: 80€
Sessions següents: 50€

Malgrat els avenços científics i tecnològics en l’àrea de la salut, la incidència i mortalitat per càncer continua en augment. A causa que els tractaments convencionals són molt costosos, porten severes complicacions i moltes vegades fracassen, les persones estan utilitzant cada vegada més la medicina alternativa.

És essencial orientar, educar i guiar el pacient i a la seva família en qualsevol de les etapes de la seva malaltia, en els aspectes Nutricionals i aquells tractaments Naturals i Biològics encarregats d’estimular el sistema immunològic i/o inhibir el creixement tumoral. Com també identificar les emocions que estan afavorint el progrés de la malaltia.

1ª consulta: 60€
Sessions següents: 45€

Quàntiques

SAAMA ÉS UNA TERÀPIA EXTRAORDINÀRIA per a corregir problemes que tenen la seva arrel en experiències  o emocions recents o antigues que han quedat estancades en algun lloc del cos. Aquestes emocions formen una mena de “dics” als Meridians Energètics d’Acupuntura bloquejant el lliure fluir del Qi i produeixen una gran varietat de trastorns de la salut.

Amb la teràpia Saama de Shen Girona, detectem aquests dics o bloquejos i els desfem per tal que el Qi flueixi de manera sana per tot l’organisme. La persona que rep aquesta teràpia no ha de fer res en especial, només relaxar-se a la camilla. Es tracta d’una tècnica molt suau i amable amb el cos i és compatible amb qualsevol tractament mèdic, farmacològic o energètic.  A l’acabar la sessió es pot saber exactament què s’ha corregit i d’on venia el problema.

Consulta la pàgina web de la teràpia SAAMA aquí.

1ª consulta amb Veturián Arana: 120€
Sessions següents amb Veturián Arana: 70€
Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50€
Aquest tractament està inclòs en els circuits BENESTAR EMOCIONAL, SILUETA, FERTILITAT i PER EMBARASSADES

Si por alguna razón te es imposible acudir a nuestra consulta para hacer la Terapia SAAMA, o tienes algún familiar a quien le recomiendas SAAMA, puedes solicitar SAAMA a Distancia.

SAAMA a distancia no requiere del contacto físico de la persona con el terapeuta, pero a nivel de conexión es igual de potente. Porque para SAAMA la distancia no existe y la persona puede estar en cualquier parte del planeta. No necesita ninguna preparación ni condición especial, puede incluso no saber cuándo se le realiza el tratamiento. Los resultados terapéuticos son tan rápidos y eficientes como en la terapia presencial.

Més informació sobre la teràpia SAAMA aquí.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 50
Pack 3 sessions: 150€

Com sabem si l’energia flueix bé en el nostre cos, o si està bloquejada?
Et proposem una solució per recuperar força i energia amb una revisió energètica completa.

Durant la sessió es comprova:
– l’Aura, per determinar si hi ha fisures obertes
– Es revisen els 7 xacres principals que estiguin alineats, oberts i funcionals
– Revisió dels 12 principals Meridians, els dos Meridians Du- Mai i Ren- Mai, comprovant que no hi hagi cap bloqueig o fuita
– Comprovació de si hi ha energies discordants en el camp energètic
– Comprovar cada vèrtebra per detectar Camps Discordants.
– Revisar que no existeixin Murs Invisibles d’Emocions Antigues a glàndules, òrgans, músculs, etc.
– Potenciar els Camps febles, que puguin se insuficients.

Primera consulta: 100€
Sessions següents: 60€

En una sesión se libera la Energía de la Kundalini y la carga emocional de las antepasadas por el lado masculino y femenino.
Durante el desarrollo de este Protocolo en España, Estados Unidos, México han obtenido los siguientes resultados:

 • Mejora del nivel de la autoestima
 • Aumento en la calidad en las relaciones con la pareja
 • Subida del deseo sexual y una mejora en el placer sexual y la calidad de los orgasmos
 • Mejora de la relación de la mujer con su cuerpo y el estado de ánimo general
 • Reducción del dolor premenstrual y los cambios de humor durante la menstruación

Se aconseja dos sesiones, la primera para el desbloqueo y la limpieza del transgeneracional y la segunda para poder hacer una integración de las mejoras, hacer preguntas y pulir lo que pudiera haber quedado sin resolver a su máximo potencial.

El método ha sido desarrollado por Veturián Arana, director de Shen Girona y creador del Método de Desbloqueo Integral SAAMA.

Primera consulta: 200€
Sessions següents: 100€

Altres teràpies

Els èssers vius tenen un cos per expressar els programes de supervivència i d’adaptació a les novetats imprevistes del dia a dia. Aquest cos té per ell mateix tots els recursos per tal de trobar l’origen de les malalties, tractar-ne la causa o causes i prevenir-la.

Emmalaltir és possible gràcies a certs principis biològics. El símptoma és la reacció d’adaptació a un fet no finalitzat que es fixa en el temps. Es podrà reproduir lluny del moment traumàtic d’origen per una simple estimulació interna (pensamento) externa (ancla). El trauma va seguit d’una amnèsia post-traumàtica. I el símptoma és manté a través del temps gràcies a una creença limitant que és la causa o conseqüència del xoc. En altres paraules, el problema no és la malaltia, sinó allò que l’ha creat: un fet xocant que hem reprimit.

Les sessions acostumen a ser mensuals i poden ser individuals o grupals.

Primera consulta: 80€
Sessions següents: 60€

Aquest tractament està inclòs en els circuits BENESTAR EMOCIONAL, SILUETA i FERTILITAT

La Terapia de Numerología de Base 9 y Base 22, es un método probado, completo y muy detallado, con el cual podrás conocer tu “Camino de Vida” así como el abanico completo de tu personalidad, aplicado a las diferentes áreas de tu existencia: familia, pareja, trabajo, salud… Te será igualmente muy útil para encontrar las adecuadas herramientas para resolver tus conflictos personales, reforzar tus espacios débiles y descubrir como corregir los comportamientos que te generan dolor.

Pero quizás lo más bonito de esta terapia es su aspecto preventivo aplicado a nuestras relaciones con nuestros hijos, ya sean niños o adolescentes, con nuestra pareja, con un familiar o cualquier otra persona. Con esta herramienta podrás entender por qué aquella persona es como es, por qué se comporta así. Descubrirás lo qué puedes hacer para potenciar sus puntos fuertes y acompañarla de la mejor manera en su camino. Así como comprender la dinámica de la relación en sí misma.

Para llevar a cabo la visita solo hace falta tu fecha de nacimiento y el nombre completo tal y como sale en el acta de nacimiento de aquellos que haya que tratar.

2 sessions: 80€

L’aromateràpia és una teràpia alternativa que, a partir de les olors ens pot ajudar a desbloquejar, despertar i/o netejar les nostres emocions i els camps més subtils. Les propietats de les plantes ens ajuden a trobar un equilibri i harmonia del cos i de la ment, per tal que estiguem millor amb nosaltres mateixos.
Està demostrat que existeix una intensa relació entre l’Olfacte-Memòria-Estats anímics (emocions)-Pensaments. Els olis essencials tenen el potencial de generar canvis positius mentals mitjançant el vincle olfatiu i mental.

Introduint les olors d’una manera conscient, al dia a dia, fa augmentar i profunditzar la nostra consciència per influir en la salut física, en l’estat mental i en la connexió espiritual.
Els olis essencials es treballen i classifiquen pels seus efectes terapèutics depenen del que es necessita en cada època o etapes de la vida: calmen, relaxen, arrelan i equilibren.

Sessió 60′: 50€

Pendiente

La mesoteràpia és sens dubte el millor tractament per a combatre la cel·lulitis i la grassa localitzada. Actualment, gràcies a l’evolució de la tecnologia, s’ha convertit en una tècnica senzilla i eficaç.

La mesoteràpia consisteix en la infiltració subcutànea de productes homeopàtics, de manera que sense efectes secundaris s’aconsegueix tractar el problema de la cel·lulitis. El procediment és senzill, ràpid i sense contraindicacions. Tant sols 15 minut són suficients per aplicar el tractament.

El secret de l’efectivitat d’aquesta tècnica recau en bona part en els productes que s’apliquen. A Shen Girona només treballem amb laboratoris homeopàtics de gamma alta, de tal manera que amb molt poques sessions es noten canvis importants, i visibles!

És una teràpia recomanable en cas de:

– Cel·lulitis
– Per reduir el volum corporal en zones localitzades
– Per millorar la qualitat de la pell
– Per eliminar retenció de líquids

Primera consulta + Dieta: 60€
Sessions següents: 30€
5 sessions: 125€
10 sessions + envoltura anticel·lulítica: 250€
Mesoteràpia + Reflexologia: 60€

Aquest tractament està inclòs en el circuit SILUETA

A través de la lectura tarológica podemos encontrar nuevas posibilidades de acción para elevar nuestro potencial creativamente, llevándonos a la realización e integridad de nuestra verdadera esencia en total realización,

La comprensión consciente permite liberarnos de mecanismos o patrones que ya no resuenan en nuestro presente e impiden la armonía en nuestra vida.

Los arcanos del tarot funcionan como espejo de nuestro mundo interno y nos ofrecen una poderosa herramienta para la comprensión del inconsciente y su organización, abriéndose ante nosotros como mapa que muestra un camino evolutivo en constante movimiento y transformación, un viaje hacia nuestra propia naturaleza de Ser.

Consultas individuales (método no predictivo).

Sessió: 40€

El masaje de sonido se produce a nivel celular a través de las vibraciones de cuencos terapéuticos, promueve un estado de relajación profunda, actuando y beneficiándonos en todos los niveles: físico, intelectual, emocional y espiritual. En este estado, las células resuenan con las vibraciones armónicas de los cuencos, proporcionando una forma natural y agradable de auto-sanación, siempre combinado con una sensación de bienestar y equilibrio.

El masaje de sonido Peter Hess® es extraordinariamente eficaz y de reconocida capacidad terapéutica en muchos países europeos y del mundo. Se ha utilizado con éxito como un complemento de la asistencia sanitaria, aliado principalmente a los trabajos de fisioterapia, neurologia, psicoterapia, pedagogia, Wellness – SPAs…

El método fue desarrollado por el ingeniero físico y pedagogo alemán, Peter Hess, hace más de 35 años, basado en las investigaciones sobre los efecto del sonido y la vibración en la mente y el cuerpo de las personas, en Alemania, Nepal y la India.

Terapeuta: Daniel Mas, practicante y profesor del Masaje de Sonido, reconocido por la Academia Peter Hess de Alemania.

Sesión de 1 hora: 50€

Pack de 5 sesiones de 1 hora: 225€

Pack de 10 sesiones de 1 hora: 400€

Sesión de 1:30: 65€

Pack de 5 sesiones de 1:30h: 300€

Pack de 10 sesiones de 1:30h: 550€

Tests Shen Girona

Shen Girona Body Analyzer és un dispositiu de Biorressonància Quàntica que sense extracció de sang ni proves intrusives obté en qüestió de minuts centenars de dades del cos.

Per tal de conèixer l’estat general de cada òrgan i a quin nivell està funcionant. També es poden comprovar temes de vital importància com els nivells hormonals, tòxics, la glucosa, el nivell de colesterol, les vitamines, la bilirubina, l’àcid úric, els oligoelements… tot plegat detectat de forma natural i en una sola prova. A més, podràs analitzar els resultats amb un terapeuta del centre.

Et recomanem de fer el Shen Girona Body Analyzer per a:

 • Comparar els efectes curatius de diferents medicines o teràpies
 • Veure l’evolució del cos al prendre fàrmacs o productes naturals
 • Comprovar la fertilitat, tant femenina com masculina
 • Observar canvis en les funcions corporals l fer esport o exercici físic
 • Fer prevenció de problemes diversos abans de viatges, exàmens, èpoques d’estrés, embaràs, després d’intervencions quirúrgiques
 • Testar les glàndules mamàries per detectar hiperplàsies i fibroadenomes
 • Ajudar al cos als canvis de les diferents èpoques de l’any
 • Per saber si una neteja hepàtica ha estat eficient
 • Per veure resultats al deixar de fumar, com a suport mental al procés
 • Per fer un seguiment de la pròstata sense exàmens intrusius
 • Després de malalties, dols, canvis importants a la vida… per monitoritzar l’estat general de l’organisme
 • Al principi de l’embaràs per saber quins poden ser els punts febles a cuidar, o després del part per veure què cal reforçar per la recuperació
 • Per veure el progrés en processos de pèrdua de pes (triglicèrids, volum de greix al cos, etc.)
 • Per buscar respostes a un envelliment prematur, problemes gastrointestinals, pulmonars, al•lèrgies, densitat òssia, etc.
 • Funció altament preventiva: el Body Analyzer de Shen Girona obté les dades per biorressonància del cos i si als resultats es detecta alguna alteració, permet recórrer a la medicina convencional per tal de realitzar altres proves i comparar les dades.
1ª consulta amb diagnòstic i tractament: 80€
Sessions següents: 40€
Aquest tractament està inclòs en el circuit SALUT

¿Os habéis preguntado por qué mi amiga que hace la misma dieta que yo tiene mejores resultados? ¿Os habéis preguntado porque no bajo de peso si me cuido tanto y como tan pocas calorías? Creo que te estás equivocando en escoger tus alimentos… quizás esa ensalada super “sana” me está haciendo engordar más que un plato de ternera con garbanzos y verduras… todo depende de lo que tu organismo necesite.

¿Quienes pueden hacer la Dieta Terapéutica del Genotipo?
Absolutamente todos! Niños, adolescentes, adultos, embarazadas, mujeres en periodo de lactancia, pacientes con enfermedades crónicas, entre otros.
El genotipo no cambia, todos nacemos con un genotipo y gracias a la determinación de éste, podemos conocer nuestra genética y potenciarla en todo su esplendor.

Beneficios: bajar y controlar el peso, potenciar la energía, reparar problemas digestivos (acidez, reflujo, colon irritable, hinchazón abdominal, gastritis, entre otros), disminuir migrañas y dolores de cabeza, controlar enfermedades autoinmune, disminuir dolores articulares y musculares, controlar enfermedades (diabetes, Hipertensión, Hipercolesterolemia, Hipertrigliceridemia, Hipotorioidismo, Enfermedades Cardíacas, entre otras), controlar Acné, rosácea, psoriasis y disminuir Insomnio.

Os invito a sentiros bien con lo que comáis, a no pasar hambre,
a tomar conciencia de lo que somos y de lo que nuestro cuerpo necesita.

Terapeuta: María Jose Gaete Correa, Experta en Dieta Terapéutica del Genotipo, Santiago de Chile

Primera consulta: 60 €
Sessions següents: 40 €

La intolerància o sensibilitat a un aliment és la causa de molts problemes crònics. La intolerància és més sutil que l’al·lèrgia i per això és el que anomenem “un enemic silenciós”.

Fer aquest estudi, pot ser útil en cas de presentar símptomes com ara:

 • Rendència a augmentar de pes
 • Problemes digestius (sensació de pesadesa, gasos, estrenyiment, diarrea crònica…)
 • Problemes dermatològics (eczemes, dermatitis…)
 • Problemes respiratoris (rinitis, asma)
 • Mals de cap, dolors articulars, musculars, hiperactivitat infantil,

Les cinc modalitats de l’estudi són:

 • PANELL BÀSIC: on es revisen els 88 aliments de la dieta mediterrània
 • PANELL COMPLET: que revisa 132 aliments d’una dieta completa
 • PANELL OVO-LÀCTEO VEGETARIÀ : que revisa 155 aliments de dieta ovo-làctia-vegetariana i inclou 10 aditius alimentaris
 • PANELL SUPERCOMPLET: on es revisen 206 aliments de dieta completa i 10 aditius alimentaris

El test consisteix en una prova de laboratori, on es valora la capacitat de resposta no al·lèrgica que el sistema immunològic d’algunes persones desencadena de forma específica davant de certs aliments. Aquí al centre es realitza una petita extracció de sang que s’envia al laboratori, i posteriorment ens arriben els resultats que comentarem de forma personalitzada, i acompanyarem d’orientacions per a fer les modificacions necessàries per a millorar l’estat de salut.

Panell bàsic: 88 aliments de dieta mediterrània: 200€
Panell complet: 132 aliments dieta completa: 250€
Panell complet vegetarià: 155 aliments ovo-làctia-vegetariana + 10 aditius: 270€
Panell supercomplet: 206 aliments dieta completa + 10 aditius: 295€
Llista completa de preus

Posa’t en contacte amb nosaltres per concertar la teva cita

VULL DEMANAR CITA